Vergroting bordes

vergroting bordesAfgelopen weekend zijn in een tiental vrijwilligers begonnen aan de vergroting van het bordes bij het gemeenschapshuis ’t Patronaat te Epen. Het huidige bordes wordt omgebouwd tot een bordes van 6 bij 15 meter.

Met deze uitbreiding wordt de functionaliteit van het Patronaatsplein verder verbeterd. Door het verdwijnen van de muziekkiosk was er behoefte aan ruimte voor muziek uitvoeringen. Dit wordt nu gerealiseerd. Tevens ontstaat er een ruimte die gebruikt kan worden als multifunctioneel podium en terras. Het nieuwe bordes kan naar behoefte geheel overkapt worden met een niet-permanente overkapping.

In totaal verdwijnen er vier van de huidige parkeerplaatsen. Daarvoor in de plaats zijn twee gehandicapten parkeerplaatsen voorzien.

Het project is tot stand gekomen dankzij de inzet van vrijwilligers en met een bijdrage van de Gezamenlijke Sportverenigingen Epen, Stichting Gemeenschapshuis Epen, een bijdrage van de gemeente Gulpen-Wittem en subsidie van het Oranje Fonds.


Afdrukken